• Miss bábika
          • Miss bábika

          • Vo štvrtok 22.02.2024 sa konalo školské kolo súťaže Miss bábika. Dievčatá 1.A, 1.B. a 2.A triedy súťažili v troch disciplínach. V úvode súťaže predstavili seba a svoju bábiku. Pokračovali kreatívnou maľbou šiat, v závere súťaže ukázali prácu s kočiarom.

                     Porota mala ťažkú úlohu rozhodnúť, ktoré tri súťažiace si odnesú diplom a cenu. Nakoniec sa rozhodli takto:

            1. Sabínka Selepová         1.B

            2. Mia Mária Maliňáková    2.A

            3. Karolínka Fišerová          1.A

                                                       Výherkyniam blahoželáme.

          • Oznam pre rodičov detí z MŠ

          • Oznam pre rodičov detí našej MŠ. V dňoch 26. 2. - 1. 3. 2024 počas jarných prázdnin školákov, prevádzka MŠ z dôvodu nízkeho záujmu o prevádzku nebude.

            Obnoví sa v pondelok 4. 3. 2024. Prajeme veľa oddychu a príjemné jarné počasie. :)

          • Valentínsky ples

          • Naši žiaci ukončili fašiangy v piatok 09.02.2024 prvým žiackym plesom v histórii našej školy. Žiaci 6. a 9. ročníka sa usilovne pripravovali a predviedli sa nám v plnej paráde. V úvode sa nám predstavili s nacvičeným tancom pod vedením PhDr. Marty Hanečákovej,PhD. V ich podaní sme videli ukážku bachaty, walzu, čače a valčíka.  Neskôr pokračovali voľnou zábavou s rôznymi súťažami a nechýbala ani tombola. Naša vďaka patrí aj rodičom, ktorí sa podielali na príprave pohostenia, prispeli do tomboly a veľmi sa tešíme aj ich účasti na plese.

          • Školský karneval 2023/2024

          • Dňa 09.02.2024 sa uskutočnil na našej škole fašiangový karneval pre žiakov 1. stupňa. Karneval sa niesol vo veselých farbách, širokých úsmevoch a radosti. Táto udalosť je známa tým, že sa môžeme premeniť na čokoľvek / kohokoľvek, koho si len vieme predstaviť.

            Všetkým zúčastneným ďakujeme za účasť a kreatívne masky.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Školský karneval 2023/2024.

        • Olympijský odznak všestrannosti
          • Olympijský odznak všestrannosti

          •  

            Po roku sa opäť žiaci 6., 7., 8. a 9. ročníka v mesiacoch október - november zúčastnili celoslovenského športového projektu OLOV (Olympijský odznak všestrannosti). Vyskúšali si jednotlivé disciplíny a zmerali si sily so spolužiakmi z celého Slovenska. Za ich úsilie boli odmenený certifikátom. 

            Niektorým žiakom sa podarilo v disciplínach nazbierať dostatočný počet bodov, aby okrem certifikátu dostali aj medailu.

            Brondzovú medailu získaliEma Hlinkový 6.r.

                                                            Vanesa Pardusová 7. r.

                                                            Richard Gurega 8. r.

                                                            Ján Mačík 8. r.

            Striebornú medailu získal:   Andrej Hlinka 9.r 

            OLOV je dobrovoľný národný športový projekt Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) určený pre žiakov II. stupňa na všetkých základných školách a osemročných gymnáziách na území Slovenskej republiky.

            Hlavným cieľom projektu je aktivácia detí k pravidelnému športovaniu a zároveň motivácia rozvíjať všetky pohybové schopnosti z pohľadu zdravotnej prevencie. Či už sú to deti, ktoré pravidelne športujú, alebo deti, ktoré nešportujú vo voľnom čase vôbec. Vďaka projektu bude možné utvoriť si komplexný obraz o pohybových schopnostiach mladej populácie, ako aj porovnať pohybové schopnosti mládeže na Slovensku so zahraničím

          • Lyžiarsky výcvik

          • V dňoch 08. – 12. januára 2024 sa opäť po roku žiaci  8. a 7.  ročníka našej školy zúčastnili lyžiarskeho výcviku.  Päť dní sme strávili na svahoch strediska Ždiar. Počas celého  týždňa sme si užívali krásne počasie a prírodu. Boli rozdelení do troch skupín a každý deň strávili na svahu približne 4 až 6 hodín.

            V stredu sme boli zregenerovať sily v saune a výrivke. Predposledný deň sa uskutočnil rozlúčkový večierok.

            Každý účastník sa na lyžiarskom výcviku naučil lyžovať a získal kladný vzťah k tomuto nádhernému športu, čo nás veľmi teší.

          • Vianočné prázdniny

          • Vážení rodičia,

            Vianočné prázdniny trvajú v čase od 23.12.2023 do 07.01.2024. Žiaci nastupujú do školy v pondelok 08.01.2024.

          • Jasličková slávnosť

          • Zima prišla, vietor duje, vonku sniežik poletuje. Cez oblok sa tlačí mráz, Vianoce už sú tu zas. Deti v očiach iskru majú, svetielko ňou zažínajú. Teplom svojho srdiečka, zohrejú aj Ježiška. Sniežik ešte padá, padá, človek lásku stále hľadá. Ježiško k nám príde včas, daruje nám pokoj, lásku, uloženú v nás!

            Aj tento rok si naši žiaci pripravili a nacvičili Jasličkovú slávnosť. Pri tejto príležitosti sme ocenili tých najúspešnejších žiakov.

          • Oznam pre rodičov detí MŠ

          • V dňoch 27. 12. 2023 (streda) až 5. 1. 2024 (piatok) počas vianočných prázdnin školákov prevádzka v MŠ nebude. Prevádzka MŠ sa obnoví 8. 1 . 2024 (pondelok). 

            Prajeme Vám pokojné a požehnané prežitie vianočných sviatkov v kruhu rodiny, v zdraví a pohode a úspešný Nový rok 2024.   Kolektív MŠ  :)

          • Vitaj, vitaj Mikuláš, čo v balíčku pre nás máš?

          • Takto sa naše deti z MŠ v básničkach a piesňach pýtali Mikuláša, keď k nám zavítal dňa 6.12. 2023, aby svojimi darčekmi potešil všetky deti. Spoločne rozsvietili vianočný stromček pred OcÚ a deťom sa rozžiarili očká pri rozdaných balíkoch. Mikuláš im sľúbil, že sa príde pozrieť do ich škôlky a čo sľúbil aj splnil. Na ďalší deň navštívil MŠ aj so svojimi pomocníkmi - anjelikom a čertom. Toho však k deťom blízko nepustil, pretože do našej MŠ chodia dobré a šikovné deti. Predviedli sa piesňami, scénkou, básničkami a Mikuláš ich odmenil za ich snahu. No neposlušný čertík sem- tam priskočil k deťom, postrašil ich a pošpinil im tvár, aby im pripomenul, čo ich čaká keď budú neposlušné. Deti si aj tu vyslúžili sladký balík a na pamiatku sa s Mikuláškom odfotili.

             

          • Oznam vedúcej ŠJ

          • Vedúca školskej jedálne oznamuje rodičom detí, ktoré sa stravujú v školskej jedálni, že posledný deň na odhlasenie žiaka zo stravy je 18.12.2023 z dôvodu vianočných prázdnin a koncoročnej uzávierky. Po tomto dátume nie je možné žiaka odhlásiť zo stravy. 

             

            Anna Lajčáková

            vedúca ŠJ

        • Deň matiek v MŠ

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.